Woningtype 9

De Woningen

“Achter welke gevel schuilt jouw thuis?”

Om individueel onze kopers van dienst te kunnen zijn, hebben wij diverse opties beschikbaar die van elk huis uw thuis kunnen maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Heeft u interesse in een woningtype? Vraag de informatie op van het desbetreffende bouwnummer.

Woningtype 9

Woningtype 9

Een zee van ruimte.

Woningtype 9 komt in “De Vesting” drie keer voor. Elk van deze woningen gelegen aan het Park. De woningen zijn monumentaal qua uitstraling voorzien van diverse verschillende metselwerkdetails die de het statige karakter van de woning versterkt. Het statige karakter is terug te vinden in alle woningen aan het Plein, verkregen door zijn verticaliteit.

Deze pakhuizen bieden een zee van ruimte verdeeld over drie woonlagen. Via de voordeur komt u binnen in de hal, voorzien van meterkast, toilet en verdiepingstrap. De woonkamer is voorzien van een open keuken aan de voorzijde.

De woning is voorzien van een viertal ruime slaapkamers en een badkamer, verdeeld over 2 bouwlagen. Op de bovenste etage bevindt zich een schitterend inpandig balkon met uitzicht over het park. Het balkon is gelegen op het zuiden en ruim genoeg om hier met meerdere mensen te ver-toeven op een warme zomeravond.

Inhoud: Vloeropp.: Perceelopp.:
Bekijk
Kavelkaart
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial