Woningtype 8

De Woningen

“Achter welke gevel schuilt jouw thuis?”

Om individueel onze kopers van dienst te kunnen zijn, hebben wij diverse opties beschikbaar die van elk huis uw thuis kunnen maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Heeft u interesse in een woningtype? Vraag de informatie op van het desbetreffende bouwnummer.

Woningtype 8

Woningtype 8

Met het gestalte van statige pakhuizen.

Woningtype 8 ligt gelegen aan Parkzicht, met aan de voorzijde een schitterend uitzicht over het park. Dit woningtype komt vijf keer voor in “De Vesting” in drie verschillende gevelfacetten. De woningen hebben het gestalte van statige pakhuizen met een knipoog naar het verleden. Eén van de woningen is juist heel modern uitgevoerd, zoals je dit zo nu en dan ook tegenkomt in oude stadskernen. Het contrast geeft het straatbeeld net iets extra’s. Welke variant past het beste bij u?

Via de voordeur komt u binnen in de hal, voorzien van meterkast, toilet en verdiepingstrap. De woonkamer is voorzien van een open keuken aan de voorzijde. De woning is voorzien van een viertal ruime slaapkamers en een badkamer, verdeeld over 2 bouwlagen.

Inhoud: Vloeropp.: Perceelopp.:
Bekijk
Kavelkaart
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial