Woningtype 7

De Woningen

“Achter welke gevel schuilt jouw thuis?”

Om individueel onze kopers van dienst te kunnen zijn, hebben wij diverse opties beschikbaar die van elk huis uw thuis kunnen maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Heeft u interesse in een woningtype? Vraag de informatie op van het desbetreffende bouwnummer.

Woningtype 7

Woningtype 7

De woonkamer kijkt uit over het park.

Woningtype 7 is te vinden aan het Park. De woning komt op vier plaatsen voor in twee verschillende sfeervarianten. De woning is qua indeling anders dan dan andere woningen. De begane grond is voorzien van een inpandige garage en een hobbykamer. Ook prima te gebruiken als kantoor aan huis, kapperszaak of nagelstudio.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime woonkamer met aan de achterzijde de open woonkeuken. De woonkamer kijkt uit over het park, wat het groene hart vormt van het Scheldekwartier.

Op de tweede verdieping hebben een drietal slaapkamers en de badkamer hun plekje bemachtigd. Via een vaste trap is het prachtige dakterras te bereiken welke op het zuiden is gelegen. De favoriete plek van ware zonaanbidders. Een absolute luxe voor een woning in het stadscentrum.

Inhoud: Vloeropp.: Perceelopp.:
Bekijk
Kavelkaart
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial