Woningtype 6

De Woningen

“Achter welke gevel schuilt jouw thuis?”

Om individueel onze kopers van dienst te kunnen zijn, hebben wij diverse opties beschikbaar die van elk huis uw thuis kunnen maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Heeft u interesse in een woningtype? Vraag de informatie op van het desbetreffende bouwnummer.

Woningtype 6

Woningtype 6

Aan de achterzijde veel ruimte.

Woningtype 6 is het hoekpand aan de linkerzijde van het Park. We hebben ervoor gekozen om de woning in de schuinte van de aangelegen straat te bouwen. Hierdoor biedt de woning aan de achterzijde veel ruimte. De ruimte is ook terug te vinden in de tuin die evenals de woning steeds breder wordt.

Doordat de woning op de hoek is gesitueerd heeft de woning op alle verdiepingen extra lichtinval door de ramen in de zijgevel. De woning is onderdeel van een blok van drie woningen in dezelfde stijl. Door het donkere metselwerk en de Franse balkons heeft de woning een chique uitstraling.

Via de voordeur komt u binnen in de hal, voorzien van meterkast, toilet en verdiepingstrap. De woonkamer is voorzien van een open keuken aan de voorzijde. De woning is voorzien van een viertal ruime slaapkamers en een badkamer, welke verdeeld zijn over 2 bouwlagen.

Inhoud: Vloeropp.: Perceelopp.:
Bekijk
Kavelkaart
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial