Woningtype 5

De Woningen

“Achter welke gevel schuilt jouw thuis?”

Om individueel onze kopers van dienst te kunnen zijn, hebben wij diverse opties beschikbaar die van elk huis uw thuis kunnen maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Heeft u interesse in een woningtype? Vraag de informatie op van het desbetreffende bouwnummer.

Woningtype 5

Woningtype 5

Een unieke woning.

Type 5 Is een unieke woning binnen “De Vesting” gelegen aan de Singel direct gelegen aan het appartementenblok op de hoek van de Singel en de Trambaan. In tegenstelling tot de overige woningen in het plan heeft de woning een afwijkende breedtemaat wat een compleet andere plattegrond toelaat.

Ruimte is voor deze woning het sleutelwoord. Zowel op de begane grond als op de verdieping en zolder is deze woning ruim te noemen. Er is nergens bij dit type op ruimte bespaart.

De woning is op de begane grond voorzien van een kantoor, welke eventueel ook als slaapkamer gebruikt kan worden. Ook bestaat de mogelijkheid om de woning te voorzien van een badkamer op de begane grond.

De verdieping is voorzien van 3 zeer riante slaapkamers en een grote badkamer. De zolder is voorzien van een technische ruimte en kan eenvoudig worden ingedeeld met 2 extra slaapkamers. Ruimtelijk wonen in het centrum van Vlissingen.

Inhoud: Vloeropp.: Perceelopp.:
Bekijk
Kavelkaart
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial