Woningtype 4

De Woningen

“Achter welke gevel schuilt jouw thuis?”

Om individueel onze kopers van dienst te kunnen zijn, hebben wij diverse opties beschikbaar die van elk huis uw thuis kunnen maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Heeft u interesse in een woningtype? Vraag de informatie op van het desbetreffende bouwnummer.

Woningtype 4

Woningtype 4

Met een schitterende erker aan de voorzijde.

Type 4 is op twee plaatsen binnen “De Vesting” te vinden. Deze woning hebben we beide keren als blok van 2 binnen de straat geprojecteerd. Met een schitterende erker aan de voorzijde van de woning geeft het de woningen aan de Singel en Trambaan net even wat flair. Daarnaast oogt het ondanks zijn klassieke oorsprong ontzettend fris, gecombineerd met het dieprode metselwerk.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de erker, die als basis in de keuken is uitgevoerd. Door dit stukje extra ruimte Is het mogelijk om aan de voorzijde van de woning de eetkamer te plaatsen. Een ideale keukenopstelling die hiermee samen gaat is een hoekkeuken met een gezellige baropstelling. Ondanks dat deze woning nagenoeg dezelfde plattegrond heeft als de andere woningen aan de Singel, lijkt het door dit schitterende pronkstuk alsof u zich in een compleet andere woning begeeft.

De verdieping is identiek aan woningtype 2 voorzien van 3 ruime slaapkamers, een badkamer op de verdieping en een open hobbykamer met dichte technische ruimte op zolder.

Inhoud: Vloeropp.: Perceelopp.:
Bekijk
Kavelkaart
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial