Woningtype 3

De Woningen

“Achter welke gevel schuilt jouw thuis?”

Om individueel onze kopers van dienst te kunnen zijn, hebben wij diverse opties beschikbaar die van elk huis uw thuis kunnen maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Heeft u interesse in een woningtype? Vraag de informatie op van het desbetreffende bouwnummer.

Woningtype 3

Woningtype 3

Woning met een gedraaide kap.

Gelijk aan types 1 en 2 bevindt ook type 3 zich aan de Singel in totaal komt dit woningtype 3x voor in 2 verschillende gevelvarianten. Het type heeft met zijn dwarskap veel weg van type 1. In tegenstelling tot type 1 is type 3 de blikvanger in het midden van de straat die het straatbeeld breekt door zijn gedraaide kap. Ook deze woningen zijn voorzien van fraaie authentieke details met een knipoog naar het verleden.

Via de voordeur bereikt u de hal waar zich de toegang bevindt tot het toilet en de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een open keuken die ruimte biedt voor diverse keukenopstellingen. Ook de woonka-mer, met als blikvanger de achterpui is op verschillende manieren gezellig in te delen. Vanuit de woonkamer kunt u via de verdiepingstrap Een drietal ruime slaapkamers en een badkamer betreden. Op zolder bevindt zich een ruime 4de slaapkamer, een hobbykamer en een technische ruimte.

Inhoud: Vloeropp.: Perceelopp.:
Bekijk
Kavelkaart
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial