Woningtype 2

De Woningen

“Achter welke gevel schuilt jouw thuis?”

Om individueel onze kopers van dienst te kunnen zijn, hebben wij diverse opties beschikbaar die van elk huis uw thuis kunnen maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Heeft u interesse in een woningtype? Vraag de informatie op van het desbetreffende bouwnummer.

Woningtype 2

Woningtype 2

Riante tussenwoning.

Type 2 is een riante tussenwoning die in het plan terug te vinden is aan de Singel en aan de Trambaan. In totaal hebben we deze woning 13x een plekje gegeven binnen de Vesting. Type 2 schuilt achter 3 verschillende gevelbeelden. Doordat ook de naastgelegen gevels vaak anders zijn, is haast elke woning uniek te noemen.

De woonkamer is voorzien van een open keuken aan de voorzijde van de woning. Deze ruime keuken biedt mogelijkheden voor diverse keukenopstellingen. Vanaf de woonkamer is de tuin te bereiken die aan de achterzijde grenst aan het binnenterrein van “De Vesting”. In de woonkamer bevindt zich de trap die toegang biedt aan de verdieping. Onder de trap is met een deur de trapkast te bereiken. Ideaal om uw stofzuiger, strijkplank en voorraad op te bergen.

De verdieping biedt ruimte voor 3 slaapkamers en een badkamer. Tevens is er een vaste trap aanwezig naar de ruime zolder. De zolder is een ruime hobbykamer met een dichte kast t.b.v. de technische installaties.

Inhoud: Vloeropp.: Perceelopp.:
Bekijk
Kavelkaart
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial