Woningtype 10

De Woningen

“Achter welke gevel schuilt jouw thuis?”

Om individueel onze kopers van dienst te kunnen zijn, hebben wij diverse opties beschikbaar die van elk huis uw thuis kunnen maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Heeft u interesse in een woningtype? Vraag de informatie op van het desbetreffende bouwnummer.

Woningtype 10

Woningtype 10

Een ware eyecatcher die het beste van beide stijlen combineert.

Woningtype 10 is het verbindingsstuk tussen de statige pakhuizen aan het Plein en de authentieke gezinswoningen aan de Trambaan. Een ware eyecatcher die het beste van beide stijlen combineert. De woning komt tweemaal voor, wat gezamenlijk dit schitterende plaatje opleveren. De woningen zijn door de schuine wanden uniek te noemen. Een tweede exemplaar van deze vind u nergens.

De woningen bieden volop leefruimte verdeeld over 3 bouwlagen. De woning is op de begane grond voorzien van een ruime woonkamer en een ruime leefkeuken die van elkaar gescheiden zijn door de hal. Vanuit de hal kunt u de verdieping bereiken voorzien van 3 ruime slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een ruime inloopkast. De zolder biedt voldoende mogelijkheden om 2 extra slaapkamers toe te voegen aan deze woning.

Inhoud: Vloeropp.: Perceelopp.:
Bekijk
Kavelkaart
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial