Woningtype 1

De Woningen

“Achter welke gevel schuilt jouw thuis?”

Om individueel onze kopers van dienst te kunnen zijn, hebben wij diverse opties beschikbaar die van elk huis uw thuis kunnen maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Heeft u interesse in een woningtype? Vraag de informatie op van het desbetreffende bouwnummer.

Woningtype 1

Woningtype 1

Aan de Singel en de Trambaan.

Dit markante bouwwerk neemt zijn plek in aan de Singel en aan de Trambaan. In totaal hebben we deze woning 7x een plekje gegeven binnen “De Vesting”. Type 1 schuilt achter 2 verschillende gevelbeelden. Doordat de kap haaks op de straat staat is het een ware blikvanger in de straat. Tevens is het type telkens terug te vinden als sluitstuk van het straatbeeld.

Type 1 is terug te vinden met de voordeur aan de voorzijde of aan de zijgevel, zoals op deze pagina is weergegeven. Vanuit de hal betreed u de woonkamer met open keuken. De woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een riante achterpui met dubbele openslaande deuren.

Bijzonder aan dit type is de ruimte die deze woning u biedt. De basis is uitgevoerd met maar liefst 5 ruime slaapkamers, verdeeld over de verdieping en de zolder.

Inhoud: Vloeropp.: Perceelopp.:
Bekijk
Kavelkaart
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial