INFO

Korte promotiefilm Scheldekwartier Vlissingen - copy
Korte promotiefilm Scheldekwartier Vlissingen - copy
previous arrow
next arrow
Shadow

INFORMATIE De vesting

De Vesting is een nieuwe wijk gelegen in één van de nieuwste uitbreidingen ‘het Scheldekwartier’ van Vlissingen.

De wijk heeft zijn naam te danken aan het schitterende binnenplein waar jij en je buren kunnen parkeren en je eigen achtertuin kunt betreden. Om deze binnenplaats heen bouwen we 43 unieke stadswoningen en 3 ruime appartementen.

De Vesting is een ontwikkeling van de Vlissingse Ontwikkelingsgroep. Een partij met ervaring op het Scheldekwartier, na de 23 gebouwde woningen aan de Willem Ruysstraat. Wederom hebben ze de handen ineen geslagen met de Creatieve, Bouwkundige Vormgevers van BRvision, om gezamenlijk tot dit schitterende plan te komen. Met als motto:

“Achter welke gevel schuilt jouw thuis?”

Kies één van deze heerlijke stadswoningen uit en maak hier je eigen vesting van. Een eigen plekje waar jij en je gezin heerlijk tot rust kunnen komen. Een ruimte waar je lekker jezelf kan zijn en een plaats waar je je veilig voelt.

Meer informatie in onze brochure.

De Brochure

Bekijk de brochure.

In de brochure kunt u op het gemakje nog eens alles rustig nalezen en staan er nog meer details over de Vesting, de bouwfases en de woningtypes. Klik op de brochure en de PDF wordt geopend. U kunt deze uitprinten. Ook kunt u een originele brochure opvragen via mail@vogroep.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial