Bouwfases

Bouwfases De vesting

10 verschillende woningtypes, gebouwd in 4 fases.

Fase 1a en 2a liggen gelegen aan de Singel. Fase 1b ligt gelegen aan Parkzicht. Fase 2b ligt deels aan Parkzicht en deels aan de Trambaan. Tussen Fase 1a en 2a bevindt zich de entree richting de binnenplaats. Op het binnenterrein kan worden geparkeerd en zijn de achtertuinen bereikbaar. De Fases 1a en 1b zullen gelijktijdig in de verkoop komen. Zodra Fase 1a is verkocht zal Fase 2a worden opengezet. Fase 2b wordt open gezet zodra Fase 1b is verkocht. Elke fase heeft zijn eigen bijzonderheden.

Bouwfase 1a

Bouwfase 1a is gelegen aan de Singel.

De Singel zal worden doorgetrokken en als een groene aorta door het Scheldekwartier lopen. De Singel heeft een schitterend groen en ruimtelijk karakter door de groene middenstrook en de vier bomenrijen. Dit geeft de woningen een sfeervol en gezellig uitzicht aan de voorkant.

Binnen deze fase vallen 11 woningen, onderverdeeld in 3 woningtypes.

Bouwfase 1b

In totaal worden er in Fase 1b 11 woningen gebouwd.

De woningen gelegen in Fase 1b zijn voor stadse begrippen ‘uniek’ te noemen. Aan de voorzijde van deze woningen bevindt zich een schitterend groen park. Het groene hart van het Scheldekwartier. De woningen wijken qua aanzicht sterk af van de woningen aan de Singel of de Trambaan.

De woningen zijn voorzien van een volledige 3de bouwlaag en de mogelijkheid van een dakopbouw. De woningen zijn dan ook met recht ‘ruim’ te noemen. In totaal worden er in Fase 1b 11 woningen gebouwd. De woningen zijn onderverdeeld in 4 verschillende woningtypes.

Bouwfase 2a

Bouwfase 2a is gelegen aan de Singel.

Net als Fase 1a ligt Fase 2a gelegen aan de Singel. Tussen Fase 1a en 2a in komt de doorgang richting het middenterrein. Het hart van “De Vesting”. Aangeduid met het schitterende cortenstalen verbindingsstuk. Deze fase beschikt over 11 woningen en het appartementenblok, gelegen op het hoekpunt tussen de Singel en de Trambaan.

De 11 woningen zijn onderverdeeld in een vijftal woningtypes. De woningen beschikken over een ruime, op het zuiden gelegen  achtertuin.

Bouwfase 2b

Fase 2b bevindt zich voornamelijk aan de Trambaan.

De Fase kenmerkt zich als het verbindingsstuk tussen de woningen aan Parkzicht en de woningen aan de Singel, met op beide hoekpunten een ware blikvanger. Zo wordt de hoek van de Singel gesierd door middel van het schitterende appartementencomplex.

De Kruising met Parkzicht komt tot stand door 2 zeer unieke woningen die de statige pakhuizen van Parkzicht combineert met de bouwstijl die we terugvinden aan de Trambaan en aan de Singel.

Fase 2b telt in totaal een 11-tal woningen, verdeeld in vijf verschillende woningtypes.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial