Appartement 3

De Appartementen

“Achter welke gevel schuilt jouw thuis?”

Om individueel onze kopers van dienst te kunnen zijn, hebben wij diverse opties beschikbaar die van elk appartement uw thuis kunnen maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Heeft u interesse in een appartement? Vraag de informatie op van het desbetreffende bouwnummer.

Appartement 3

Appartement 3

Ruim apartement met twee verdiepingen en dakterras.

Op de tweede verdieping bevindt zich appartement 3. Dit appartement is via de centrale binnenkomst te bereiken via de lift of via de centrale trap. Vanuit de centrale binnenkomst kunt u ook bij uw eigen berging komen. De berging biedt voldoende ruimte voor het stallen van een auto.

Het appartement is verdeeld over 2 bouwlagen. De eerste bouwlaag is ingedeeld met een luxe badkamer met toilet, een slaapkamer en een ruime woonkamer met open keuken.

Dit heerlijke appartement heeft een schitterend dakterras aansluitend aan de keuken. Uniek aan dit appartement is de ruime zolder die vanuit de woning te bereiken is. We kunnen alle mogelijkheden van deze ruimte omschrijven, maar laten dat graag over aan uw eigen fantasie. Aan ruimte is geen gebrek, en aan uitzicht niet minder.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial