• Voor het ontwikkelen van Nieuwbouwprojecten

    In samenwerkingsverband met Gemeenten, overheidsinstanties en bedrijven

    Bekijk projectenContact met VOG
  • Betrouwbaarheid en service staan bij ons voorop

    Wij zorgen voor snelle oplossingen en denken met u mee

    Bekijk projecten

Over de Vlissingse Ontwikkelings Groep

De Vlissingse Ontwikkelingsgroep richt zich op het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten, zowel voor particulieren als de zakelijke markt, in samenwerkingsverband met gemeenten, andere overheidsinstanties of bedrijven.

Samenwerking van echt Zeeuwse bedrijven

Bouwbedrijf Joziasse en 3D o.g zijn twee echt Zeeuwse bedrijven. Na diverse samenwerkingsprojecten voor diverse opdrachtgevers, waren de bevindingen wederzijds van dien aard, dat besloten werd om de handen officieel ineen te slaan.

Door de samenwerking hebben we alle kennis zelf in huis en bestaat van het kastje naar de muur niet. Wij zorgen voor snelle oplossingen en denken met u mee.

En daar staat VOG voor: een betrouwbare partner, waarbij betrouwbaarheid en service voorop staan. Met als belangrijkste doel om u het totale pakket aan te kunnen bieden: van het ontwikkelen, bouwen en verkopen.

Bouwbedrijf Joziasse is een bouwbedrijf met ruim 50 jaar ervaring. Een allround bedrijf dat kwaliteit en flexibiliteit combineert met veelzijdigheid.

3D o.g: een vastgoed gerelateerd bedrijf met veel ervaring op gemeentelijk niveau en het exploiteren en beheren van verschillende soorten portefeuilles.

Onze projecten

Met meer dan 50 jaar ervaring en een gezonde focus op klanttevredenheid, kunt u op ons rekenen. VOG is o.a. verantwoordelijk voor de realisatie van De Willem Ruysstraat in het Scheldekwartier te Vlissingen. Het Scheldekwartier is een maritieme stad in ontwikkeling.

Wanneer kiest u voor de Vlissingse Ontwikkelingsgroep?

VOG is begonnen met werkzaamheden voor de gemeente Vlissingen. Deze samenwerking is wederzijds zo goed bevallen dat we graag nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan met andere Zeeuwse gemeenten op Walcheren, Schouwen-Duiveland en in midden Zeeland.

 

Complete projectkennis zelf in huis

Bij ons bestaan de woorden “kastje” en “muur” niet. Wij zorgen voor snelle oplossingen en denken met u mee.

 

Ruim 50 jaar ervaring

Onze vaste partner Bouwbedrijf Joziasse werkt al meer dan 50 jaar aan grote en middelgrote bouwprojecten in Zeeland.

 

Energiezuinig en duurzaam

Bij onze projecten maken we standaard gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. VOG adviseert u graag met welke maatregelen en materialen het nieuw te bouwen pand nog energiezuiniger kan worden. Want wij bouwen voor de toekomst.

 

Een echt Zeeuws bedrijf

Als een echt Zeeuws bedrijf zijn we betrouwbaar, altijd bereikbaar, klantgericht, professioneel en flexibel

Onze Partners

Bouwbedrijf Joziasse is een bouwbedrijf met ruim 50 jaar ervaring. Een allround bedrijf dat kwaliteit en flexibiliteit combineert met veelzijdigheid.

3D o.g is een vastgoed gerelateerd bedrijf met veel ervaring op gemeentelijk niveau en het exploiteren en beheren van verschillende soorten portefeuilles.

Testimonials